Een opleiding in Organic…

Passie, kennis en ondersteuning van een ervaren team

Ons onderwijsprogramma is ontworpen om u en uw personeel het vertrouwen en de informatie te geven die u nodig hebt om het beste uit organische kleursystemen te halen. Al meer dan twee decennia heeft ons onderwijsprogramma honderden salons van Organic Color Systems wereldwijd geholpen om een ​​sterkere onderneming op te bouwen.

Onze unieke groene wetenschap en methodologie onderscheidt ons van onze concurrenten en het is belangrijk dat u weet hoe u ons systeem van producten op de juiste manier gebruikt, zodat u het beste van hen kunt krijgen in de salon. Wanneer je onze workshops bijwoont, zul je leren dat we ons eerst en vooral concentreren op de gezondheid en de conditie van het haar. Onze Salon Mentors zullen je leren hoe je het haar van je cliënten kunt analyseren met onze ‘Wet Stretch Test’, gevolgd door een les in ontgiften en het voorbehandelen van het haar. Dit alles voordat we zelfs kleur toepassen! Dit kan je misschien vreemd voelen om mee te beginnen, maar als je eenmaal begrijpt waarom we dingen doen zoals we doen en je de resultaten voor jezelf ziet, vraag je je af waarom je het niet altijd op deze manier hebt gedaan.

Het Organic Color Systems Education-programma bestaat uit 4 kernworkshops, The Fundamentals, Resistant Gray, Blondes en Fashion Colors en we moedigen elke stylist die onze producten gebruikt aan om elk van de 4 workshops bij te wonen.

Change country

Upcoming workshops

Loading...

Book your place

Loading...

Workshops binnenkort naar Nieuw Zeeland en Australië.

Fundamentals Workshop

Wie wij zijn, wat wij doen

Leer de basisprincipes van organische kleursystemen kennen, hoe het werkt als een ‘systeem’ en hoe u het gebruikt om de beste resultaten in een salon te krijgen.

Lees meer ....

Resistant Greys Workshop

Pefecte dekking op koppige grijzen

Voorbij zijn de dagen dat natuurlijke haarkleuren die hardnekkige grijzen alleen maar tonen en vermommen. Ontdek hoe onze producten mooi gezond haar kunnen maken met 100% dekking.

Lees meer ....

Blondines
Workshop

Heldere blondes en prachtige toners

JDoe mee met onze Blondes Workshop, waar je leert en begrijpt hoe Organic Colour Systems je kan helpen om de beste resultaten voor je blonde klanten te bereiken.

Lees meer ....

Fashion Colours Workshop

Verleg je grenzen en breek er doorheen

Meng, formuleer en verken de wilde kant van Organic Color Systems. Vet en helder of zacht pastel paletten. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Lees meer ....

Ontmoet ons salonmentorteam

Bij de hand om u te helpen het beste uit Organic Colour Systems te halen

Ons professionele team van Mentoren biedt doorlopende educatieve ondersteuning en deskundige begeleiding, zodat u alles wat u moet weten over Organic Colour Systems leert kennen om de beste resultaten te krijgen bij het gebruik van onze producten. Ze zijn gepassioneerd en enthousiast en er is niets wat ze niet weten. U kunt erop vertrouwen dat u in uitstekende handen bent, of u nu in een van onze workshops bent of van onze in-salon training profiteert.

Lees meer ....

Become a salon

Start your journey today!

Find out more

Find a salon.

Looking for a salon near you?

See salons.