Think Curl™ Perming Systeem

De eerste gepatenteerde, ammoniavrije en veganistische cysteamine perm uit de UK.

Verrijkt met plantaardige aminozuren, voedt Think Curl ™ het haar tijdens het permanenten en beschermt het tegelijkertijd. In tegenstelling tot de meeste permanenten, is Think Curl ™ vrij van ‘Ammonium Thioglycolate’, ‘Ammonia’, ‘SLS en SLES, waarvan bekend is dat ze de huid en neusholtes irriteren en het haar verzwakken. In plaats daarvan hanteren we een veel zachtere aanpak, waarbij we gebruik maken van ‘Cysteamine Hydrochloride’, dat het unieke voordeel heeft het ‘Cysteïne-aminozuur’ na te bootsen, waardoor de bruggen in het haar worden hervormd en versterkt.

Als onderdeel van het Think Curl ™ -systeem hebben we ook een afzonderlijke ‘activator’ die aan de lotion kan worden toegevoegd om de pH aan te passen aan het haartype, waardoor Think Curl ™ geschikt is voor gebruik op elk haar, zelfs de meest beschadigde haar .

Hoe Think Curl™ werkt

Think Curl ™ maakt gebruik van Cysteamine Hydrochloride en is vrij van ammoniumthioglycolaat en ammonia. De zachte chemie betekent dat Think Curl ™ bij een lagere pH kan werken dan perm-lotions met Thioglycolates, zodat het bij het breken en hervormen van de bruggen van het haar om het opnieuw te vormen, zonder de bijbehorende schade die wordt aangetroffen bij traditionele permanenten. Hoe? De afwezigheid van dergelijke agressieve ingrediënten zoals Ammonium Thioglycolate betekent dat het opzwellen van de haarschacht (die gewoonlijk optreedt tijdens het permanenten) wordt verminderd, wat betekent dat er minder schade aan de haarschacht is, waardoor een zachtere, minder kroesachtige en natuurlijkere krul wordt geproduceerd. Bovendien helpt het Cysteamine Hydrochloride de bruggen in het haar te hervormen en te versterken, waardoor de algehele conditie verbetert.

Think Curl™ Perming System

Think Curl Activator

Think Curl Hair Deodorizer

Think Curl Perming System

Word een salon

Start je reis met ons vandaag

Lees meer ...