Permanent Vegan Hair Colour Zonder Grenzen.

Een gezondere en meer ethische manier om het haar van uw klanten te kleuren.

Organic Colour Systems is het eerste veganistische assortiment van ammonia, parabenen en resorcinolvrije, salon professionele permanente haarkleuren. We optimaliseren het gebruik van natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten en minimaliseren het gebruik van agressieve chemische additieven.

Onze permanente kleuren zijn glutenvrij, uitermate goed presterend en bevatten de laagst mogelijke niveaus van PPD-pigment (het essentiële ingrediënt dat nodig is om een haarkleur permanent te maken). Onze gepatenteerde en dermatologisch geteste gelformule bevat een unieke mix van natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten, die werken om het haar te voeden en beschermen tijdens het kleurproces en om schade te voorkomen.

Met 64 onderling mengbare tinten in het assortiment, werken onze permanente kleuren binnen de optimale pH-niveaus van het haar. Hiermee kunt u op maat gemaakte, mooie en duurzame kleuren creëren voor uw klanten zonder last te hebben van die nare chemische geur die vaak wordt geassocieerd met permanente haarkleur. Bovendien zijn onze kleuren biologisch afbreekbaar en kunnen ze veilig in de gootsteen worden weggespoeld.

Concentraties.

Organic Colour Systems Concentrates zijn ideaal voor het toevoegen van diepte en pracht, evenals het neutraliseren van ongewenste tonen.

Extra Brights.

Organic Colour Systems Extra Brights zijn ontworpen om levendigheid en intensiteit aan elke kleur toe te voegen.

Natural Bases.

Organic Color Systems Natural Bases 1 tot 10 zijn volledig onderling mengbaar met ons volledige assortiment, voor elke schaduw met een onberispelijke grijsdekking.

Perfect Blondes.

Organic Color Systems High-Lift-serie biedt onbeperkte mogelijkheden voor perfecte blondines, elke keer weer.

Fashion Shades.

Organic Color Systems Fashion Shades bieden u de tools om rijke kopers, levendige rode wijnen, diepe chocolaatjes te maken … de mogelijkheden zijn eindeloos.

Word een salon.

Start je reis met ons vandaag!

Lees meer...